Hout en Pelletketels

Sinnedak distributeur van Attack ketels en toebehoren

Sinnedak is de distributeur van Noord - Nederland van Attack hout- en pellet cv ketels, houtvergassers en toebehoren.

Attack s.r.o uit Slowakije is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels.
Ze leveren aan meer dan 46 landen over de hele wereld. Het belangrijkste doel en de filosofie van het bedrijf is om topproducten van de beste kwaliteit, functionaliteit en design te ontwikkelen, het bereiken van het hoogste verbrandingsrendement met respect voor het milieu en met behoud van een gunstige prijs. Verschillende modellenAttack produceert verschillend modellen voor de meest voorkomende cv systemen.
De Attack FD is een eenvoudige hout gestookte cv-ketel en verkrijgbaar van 10kW tot en met 37kW. De Attack FD is eenvoudig om te bouwen naar een pellet gestookte cv-ketel door middel van een ombouwset.
De Attack DP houtvergasser is een robuuste hout gestookte cv-ketel op basis van het houtvergassing principe. De Attack DP is verkrijgbaar in een standaard versie en een profi versie in de range van 25kW tot en met 95kW.
De Attack DPX houtvergasser is moderne hout gestookte cv-ketel op basis van het houtvergassing principe. De Attack DPX is verkrijgbaar in een standaard, profi en lambda versie in de range van 15kW tot een met 45kW. De Attack DPX is een moderne houtvergasser met hoog rendement en een lage emissie.
De Attack Pellet is een volledige automatische pellet cv-ketel. Het vermogen van de ketel is 30kW. Door dat de ketel volledig automatisch werkt is het comfort erg hoog.
De Attack Combi is een combi cv-ketel en stookt zowel op hout als op pellets. De Attack Combi heeft een vermogen van 25kW op hout en 30kW op pellets. De ketel schakelt automatisch over op pellets als het hout op is.

 

Klik hier om naar de website van Attack Benelux te gaan.